6. listopadu 2005

Zahájení provozu
LC - 20:52 | [Kategorie: Novinky] | odkaz

Dnes byly poprvé spuštěny stránky na adrese http://mhd-pce.wz.cz. Měl by to být web především o trolejbusech, pardubické MHD, aktualitách z Pardubic a okolí, jak je již patrné z nadpisu, ale budete zde moci najít i fotografie z jiných měst České republiky a možná i nějakou tu fotečku ze zahraničí, fotky železniční atd. Jedna část webu se bude zaměřovat také na modely vozidel MHD, železničních vozů, lokomotiv atd. Do této sekce jsem bohužel zatím nic nesehnal, proto tahle sekce přibude až o něco později. Časem možná přibudou i nějaké další sekce, ale vše na těchto stránkách bude (alespoň by tedy mělo) nějak souviset s dopravou.

Spuštěny již byly fotogalerie vozů Škoda 14Tr a 21Tr, sekce "Odkazy" a "Kontakt". Další sekce budou v dohledné době doplněny.

Doufám, že se Vám na těchto stránkách bude líbit a že se sem budete rádi vracet. Pokud byste měli nějaké náměty, připomínky a rady, co byste na tomto webu rádi viděli nebo co by naopak mělo být upraveno, moji e-mailovou adresu najdete v sekci "Kontakt".




Další příspěvek: Drobné změny

Kategorie

Archiv