6. listopadu 2006

JEDEN ROK EXISTENCE STRÁNEK
LC - 17:41 | [Kategorie: Aktuality] | odkaz

Dnes je to přesně jeden rok od prvního spuštění těchto stránek. Za uplynulý rok zaznamenalo počítadlo necelých 9 tisíc přístupů, což je přibližně 24 návštěv za jeden den (mohlo by to být lepší, co si budeme namlouvat). A teď několik čísel o tomto webu, co všechno se změnilo, co přibylo atd...
- jen ve fotogalerii se nachází více než 500 fotografií od 5 autorů (ale naprostá většina fotek je pořízena mnou) u všech městských autobusů a trolejbusů, historických vozů a také předváděcích vozů
- v sekci o dalších městech a modelech můžete nalézt okolo 60 dalších fotografií
- na hlavní stranu bylo za 365 dní fungování přidáno celkem 93 příspěvků (včetně toho dnešního), takže jsem web aktualizoval přibližně jednou za 4 dny (a to není zrovna málo)

Doufám, že stránky budou i nadále funkční a že se také o něco zvýší návštěvnost, i když ani na nynější stav si nemůžu příliš stěžovat. Přál bych si, aby se web i nadále rozrůstal takovým tempem, jako tomu bylo do teď, aby i nadále bylo co přidávat a hlavně bych si moc přál, aby se Vám tu co nejvíc líbilo, abyste se na mé stránky rádi vraceli, hledali tu informace (i když je pravda, že se toho ke mně moc nedostane). Pokud byste našli nějaké nefunkční odkazy, nevyhovující a nekvalitní fotografie, které by potřebovaly nahradit, chybějící fotografie aktuálních nátěrů a reklam vozů nebo nějaké informace, které by tu měly být a nejsou, tak mi o tom prosím napište, já vše rád opravím, ale opravdu nemám dostatek času na to, abych našel všechno, co je potřeba opravit, co by chtělo nahradit atd. Budu se snažit stránky co nejvíce přizpůsobovat Vašim přáním, ale abych to mohl udělat, musíte mi nějaké připomínky také dodat.
Nakonec bych také rád poděkoval svým spolupracovníkům a lidem, kteří mi dodali fotky a už se tu jejich snímky nacházejí, nebo jsou stále ještě u mě v počítači a čekají na zpracování. Jedná se převážně o kolegy MJ, MB, Tzv, L. Hada a Pavla.358, ale i o další, od kterých nemám fotografie, ale informace z provozu, data o vozidlech a další údaje.

Předcházející příspěvek: Nové displeje na trolejbusech 365, 367 a 368.
Další příspěvek: Jediná fotka za celý týden

Kategorie

Archiv