25. srpna 2007

Srpnové aktuality
LC - 19:49 | [Kategorie: Z provozu] | odkaz

Omlouvám se za neaktualizování stránek, které trvalo skoro 2 týdny, ale problém byl na straně poskytovatele hostingu. Teď by již vše mělo fungovat správně a bez nejmenších problémů (jako to fungovalo i dříve).
Dovolím si tedy malé shrnutí všeho, co se za tyto dva týdny stalo:
- od pondělí 13. srpna je na zastávce Hlavní nádraží nainstalována informační tabule, která cestujícím ukazuje nejbližší spoje, odkud který spoj jede a časem by měla informovat i o zpoždění, které daný spoj má. Dvě fotografie informační tabule (jednu denní a jednu noční) najdete v rubrice "Ostatní" nebo přímo na této stránce.
- v neděli 19. srpna vyjela opět historická trolejbusová linka číslo 51 již tradičně s trolejbusem 9Tr číslo 358. Trasa byla kvůli uzavírce ulice Palackého (viz níže) vedena tentokrát z třídy Míru přes Masarykovo náměstí, Stavařov, Polabiny hotel, Bělehradskou a dále po své trase. Několik fotografií z jízd trolejbusu (tentokrát i trochu z jiných míst ne obvykle) a jednu opravdu netradiční fotku najdete tady.
- z důvodu uzavírky ulice Palackého v úseku mezi světelnou křižovatkou s ulicí K Polabinám a světelnou křižovatkou třídy Míru, ulice 17. listopadu a Palackého byly 19.8. na trolejbusové linky 2, 3, 7 a 13 nasazeny autobusy. Všechny linky, které tímto místem projíždí, musely být vedeny ulicí K Polabinám a prodlouženou Sukovou třídou. Několik snímků autobusů na trolejbusových linkách je k vidění v sekci ostatní.
- novou reklamu na firmu Manpower dostal Renault Citybus číslo 160. Jeho fotografie v galerii samozřejmě nechybí.
- novým reklamním vzhledem se může pochlubit zároveň i jeden z trolejbusů, konkrétně Škoda 21Tr číslo 397. Snímek nové reklamy pořídil kolega MJ.

To by mělo být asi všechno, pokud bych si ještě na něco vzpomněl, přidám to sem při příští aktualizaci. Není tu rozhodně uvedeno všechno, co do fotogalerie přibylo, ale opravdu se mi nechce vypisovat sem přes 20 čísel vozů, ke kterým teď v galerii něco nového přibylo. Pokud máte dostatek času, zkuste si najít některé fotografie sami, třeba autobus 141 v Dřítči rozhodně stojí za shlédnutí, a není určitě jediný.

Předcházející příspěvek: DOS Morava s.r.o.
Další příspěvek: Kloubový Citelis v Pardubicích

Kategorie

Archiv