10. března 2008

Trolejbus 365 bez reklamy
LC - 18:57 | [Kategorie: Z provozu] | odkaz

O reklamu přišel minulý týden vůz, který měl ze všech vozů jednu reklamu téměř nejdelší dobu (po trolejbusu 367), a to trolejbus 14Tr17/6M číslo 365. Fotografie vozu bez reklamy (nebo spíše dokonale vybledlého červeného laku) zatím na webu není. Naopak přibyla nová fotografie bez reklamy k trolejbusu 374.
Opačný "problém" má nyní autobus 84. Ten se může pochlubit novými "rychlými pruhy". Snímek tohoto vozu dodal kolega MJ. Docela nechápu, proč dostal pruhy vůz, který skoro nejezdí a ne nějaký z pravidelně nasazovaných autobusů, ale to asi nemá cenu řešit. Na voze zůstal ještě původní zelelný proužek od reklamy na okna Geus, červený horní pruh byl také umístěn do výše vrchní hrany oken, takže tento autobus vypadá jinak, než autobus 130, který dostal pruhy již minulý rok v květnu.
K Citybusu číslo 181 přibyl snímek vozu s přelepenou reklamou, která nyní vypadá podle mého názoru o dost lépe, než ta původní verze.
Kromě těchto vozů byly přidány nové fotografie k cedulkovým trolejbusům čísel 305, 351 a 362 a také k autobusu číslo 156.

Předcházející příspěvek: Vichřice Emma
Další příspěvek: Další autobus s pruhy

Kategorie

Archiv