1. dubna 2008

Výsledky kampaně DP
LC - 21:50 | [Kategorie: Aktuality] | odkaz

Přesto, že kampaň na nábor nových řidičů je na vozidle MHD pouze týden, probíhá celkově už docela dlouho, takže už dnes je možné posoudit, zda byla úspěšná nebo ne. Po vstupu na tuto stránku bude moct posoudit sami, jestli kampaň úspěšná byla nebo ne. Pokud by Vás osudy některých řidičů zaujaly, tak jim můžete zanechat vzkaz v návštěvní knize, oni si vzkazy jistě rádi přečtou. Třeba se po shlédnutí stránky někteří z Vás rozhodou, že půjdou taky řídit.

Abyste věděli, že řízení není až taková zábava, jak to vypadá, máme tu i několik příkladů toho, že se cestující chovají doslova "jako zvířata". Vřele doporučuji fotografie netrpělivých cestujících z Ostřešan a velkého množství zájemců o svezení v Nemošicích.

A teď něco k běžnému provozu. Vůz Irisbus Citybus číslo 174 se podniku kvůli vysoké spotřebě nevyplatí příliš živit, takže byl trochu předělán pro víceúčelové použití. Doufejme, že se teď podniku vyplatí více než dřív. Pokud byste o služby tohoto autobusu měli zájem, stačí napsat na můj mail.

Do fotogalerie přibyly nové fotografie k vozům 141 s reklamou Mandelli, 394 s reklamou IPstav a také byly přidány nové fotografie k reklamám, které se již nevyskytují, jedná se o autobusy 176 s reklamou Ravos a 179 s reklamou H-Centrum. Všechny dnešní fotografie pořídili kolegové MJ a PŠ.

A na závěr malá hádanka pro čtenáře.
Hádanka 1 - lehčí - uhádněte, o jaký autobus se jedná
Hádanka 2 - těžší - uhádněte, o jaký autobus se jedná a na jakém místě je vyfocen, kdo přidá linku vozu, dostane CD se všemi modely z mé tvorby.

Odpovědi na hádanky přijmám na mailové adrese admin@pardubickamhd.cz

Předcházející příspěvek: Netradiční reklama na a-177
Další příspěvek: Pokračující kompletace trolejbusu

Kategorie

Archiv