1. června 2008

Fotografie ze zahraničí
LC - 10:33 | [Kategorie: Fotografie] | odkaz

Dnes mám pro návštěvníky něco, co sem podle nadpisu stránek moc nepatří, ale myslím si, že se zas tak moc nestane, když pro jednou uděláme výjimku.
O co se tedy jedná? Po dlouhé době byla rozšířena sekce Další města, tentokrát o 27 fotografií z celkem šesti britských měst ze září 2007. Několik fotografií přibylo k Londýnu, u něhož se nacházejí již 4 fotografie z roku 2006. Nově byly na web přidány snímky z měst Bath, Exeter, Salisbury, St. Ives a Torquay. Omluvte, prosím, kvalitu některých snímků, ale jedná se o čistě dokumentační fotografie, pořízené většinou náhodou. Na systematické fotografování autobusů nebyl kvůli programu celé naší skupiny vůbec čas. Doufám, že se vám budou fotky z ciziny líbit.

Kvůli lepšímu zobrazení bylo upraveno hlavní menu, sekce Další města je rozdělena nově na Českou republiku, Německo a Velkou Británii, v menu jou odkazy na jednotlivé státy funkční. Na fotogalerie ze všech měst je stále možné se dostat z hlavní strany sekce, ale kvůli velkému počtu měst je tato stránka poměrně nepřehledná.

Předcházející příspěvek: Infobus Olomouckého kraje
Další příspěvek: Novinky z provozu a květnové fotografie

Kategorie

Archiv