20. června 2008

Jízda autobusu 28
LC - 21:33 | [Kategorie: Akce] | odkaz

Dnes se opět podíval ven z vozovny historický autobus Škoda 706 RTO číslo 28. Vyjel pro účastníky vyhlášení výsledků mezinárodní literární soutěže "O pardubický pramínek", pořadané Krajskou knihovnou v Pardubicích. Hlavně u zahraničních cestujících sklidil autobus velký úspěch. Několik fotografií z dnešního výletu najdete na této stránce.
V neděli 15. června se konala tzv. "výjezdní porada PSHŽD" v Medlešicích. Z pardubického hlavního nádraží vyjel historický motorový vůz M 131.1133 do Rosic nad Labem, kde se naložily věci a dále se pokračovalo do Medlešic, kde byl vlak postaven na ostavnou kolej. Počasí se vydařilo (až na občasné přeháňky), jídla a pití bylo dost, ale překvapivě se akce moc lidí nezúčastnilo. Několik fotografií z výjezdu najdete na stránce s dopravními akcemi.

Již zítra se v Rosicích nad Labem koná "2. parní víkend". Pokud zatím nemáte na víkend žádné plány, rozhodně neváhejte. Více informací o akci najdete na webu PSHŽD. K vidění zde budou funkčí parní stroje různých velikostí a v provozu budou také historické motorové vozy M 131.1.

Předcházející příspěvek: Holcim 2008
Další příspěvek: Nové reklamy

Kategorie

Archiv