31. srpna 2008

Akce z posledního prázdninového víkendu
LC - 18:10 | [Kategorie: Akce] | odkaz

Včera byly v provozu nezávisle na sobě hned dva historické vozy jinde, než na nějaké pravidelné nostalgické lince. Ráno vyjel trolejbus 9Tr číslo 358 spolu s 24Tr číslo 321 pro návštěvu z Adamova. Více informací o "trolejbusovém zájezdu" se můžete dozvědět na této stránce. Odpoledne se podíval autobus Škoda 706 RTO do Křičně, kde se konalo Benefiční prázdninové rozloučení. Autobus zajišťoval spojení této obce s Bohdančí. Kromě toho odvezl "erťák" také adamovské návštěvníky z Kunětické hory na hlavní nádraží. Fotografie obou vozidel a také několik fotografií z Křičně najdete na této stránce.
Dnes v dopoledních hodinách zasáhl do provozu historický kloubový trolejbus Škoda Sanos 200, který měl jezdit jako "rozloučení s prázdninami". Kvůli poruše na vzduchové soustavě musel být nakonec vůz stažen z plánovaných spojů dříve, než jsem se rozhodl trolejbus navštívit. Tím pádem se trolejbusu jeho poslední jízda před velkou opravou přední části příliš nepodařila. Snad se podaří závadu co nejdříve opravit, aby nedošlo k problémům s TBZ (technicko-bezpečnostní zkouškou), jíž se Sanos má v září podrobit.

Nové stejné celovozové předvolební reklamy dostaly trolejbusy 14TrM čísel 371 a 374. Fotografie dodám během příštího týdne.

Předcházející příspěvek: Linka 52 s posilou
Další příspěvek: Nově přidané fotografie

Kategorie

Archiv