6. listopadu 2008

3. narozeniny
LC - 19:25 | [Kategorie: Aktuality] | odkaz

Přesně dnes slaví tyto stránky již 3 roky v provozu. Nebudu zde psát, co se tu všechno od začátku změnilo, protože toho bylo opravdu hodně, ale chtěl bych všem věrným návštěvníkům poděkovat za to, že návštěvnost neustále stoupá.

Jedinou změnou, kterou bych chtěl za poslední rok zmínit, je spuštění nových stránek s modely. Od 3. října, kdy byly spuštěny, zaznamenalo počítadlo více než 630 návštěv. Zatím byly tyto stránky pravidelně aktualizovány, seznam modelů byl rozšiřován a doufám, že to bude v podobném duchu i pokračovat, což se o předchozích pokusech o stránky s modely říct nedá. Navíc se stránky designově definitivně oddělily od této stránky, jsou výrazně zjednodušené, seznam nabídky modelů je přehlednější a nové nákresy vystihují modely nejlépe, jak to jen jde. Stránky sice nebudou ještě nějakou dobu úplně kompletní, ale dnes bych chtěl všem návštěvníkům předat takový malý "narozeninový dárek". Již dlouho se mě mnozí ptají, kdy budou konečně na webu také fotografie modelů. Řekl bych, že většině z Vás už je tedy jasné, kam tím mířím. Modelové stránky byly dnes o fotografie a stručný popis typů rozšířeny. Zatím je možné prohlédnout si pouze fotografie 5 typů autobusů. Fotografie trolejbusů a také dalších typů autobusů, a řpedevším konkrétních vozů k již uvedeným typům budou také postupně přibývat. Doufám, že se alespoň malá část z Vás na fotografie modelů podívá a že těm, kteří budou o modely mít zájem, usnadní popisy modelů jejich výběr.

Přál bych si, aby návštěvnost i nadále rostla, aby zde návštěvníci našli přesně to co hledají, a pokusím se pro to udělat vše, co bude v mých silách, přestože kvůli jiným povinnostem na aktualizace stránek nezbývá tolik času jako dříve.

Předcházející příspěvek: Další fotografie trolejbusu Škoda 28Tr
Další příspěvek: Předváděcí Irisbus Citelis CNG

Kategorie

Archiv