16. února 2011

Co se dělo před půl rokem...
LC - 22:02 | [Kategorie: Aktualizace] | odkaz

Název dnešního příspěvku je více než výstižný. V poslední době bohužel vůbec nestíhám sledovat novinky a aktualizovat stránky. Proto jsem se při třídění fotografií až nyní dostal k tomu, co se dělo v provozu pardubické MHD v srpnu loňského roku.

Na stránky autobusů Karosa B 951E číslo 62 a Irisbus Citybus číslo 176 byly přidány fotogafie autobusů z Pichlovy ulice, kudy jezdila ve dnech 9. a 10. srpna 2010 mimořádně linka číslo 6 poté, co došlo poblíž podjezdu sv. Anny k poškození plynovodu hydraulickou rukou nákladního automobilu. Objízdná trasa byla vedena velice složitě ze zastávky Karla IV. přes rychlodráhu, okolo autobusového nádraží, ulicemi 17. listopadu, Jana Palacha a Na Spravedlnosti, v opačném směru ulicí Pichlovou.

Ale abych nepsal jen o minulosti, autobus 210 dostal novou reklamu a je také prvním vozem s novým typem palubního počítače, který by měl být postupně nainstalován ve všech vozech MHD. Tím by se mělo celému systému výrazně ulehčit, protože původní palubní počítače už velké množství funkcí nezvládaly, takže docházelo k zasekávání počítačů, což vedlo v mnoha případech k nesprávnému hlášení zastávek a následnému nesprávnému vyúčtování jízdného. Snad se všechny problémy se zavedením nových PP vyřeší.

Předcházející příspěvek: Nové fotografie trolejbusů
Další příspěvek: Celoplošné reklamy na Citelisech

Kategorie

Archiv